| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 340
بازدید هفته : 832
بازدید ماه : 806
بازدید کل : 838415
تعداد مطالب : 864
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1
Template By: LoxBlog.Com
تهاجم فرهنگی
جی پی اس موتور
جی پی اس مخفی خودرو
تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان دانلود و آدرس kaktoos62.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، سمیه علیرضایی در آستانه برگزاری دوازدهمین کنگره علمی سالیانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران در ارتباط با بیماریهای دهان و دندان اظهارداشت: رشته تخصصی بیماریهای دهان و دندان نسبت به سایر رشتههای تخصصی دندانپزشکی در مقطع عمومی و تخصصی تفاوت بارزتری با هم دارند.
وی افزود:اکثر دانشجویان و حتی همکاران مقطع عمومی از چارچوب تخصصی این رشته بیاطلاع مانده اند و بعضا ان را تشخیص میخوانند که البته حق دارند و این کوتاهی من و سایر همکاران در این رشته تخصصی در جهت آگاهی رسانی به همکاران و مردم عزیزمان است.
دبیر مشاورعلمی دوازدهمین کنگره علمی سالیانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران ادامه داد: رشته تخصصی بیماریهای دهان فک و صورت راهی به فضای تلفیقی علوم دندانپزشکی و پزشکی مییابد ، فضایی که شناسایی و درمان را از کوچکترین زخمها تا زخمهای سرطانی، از انواع ضایعات سفید و قرمز که گاه برخی از انها به سرعت به سمت بدخیمی ها پیش میروند.
علیرضایی افزود: مراجعه به هنگام بیماران سبب جلوگیری از این بدخیمیها و درمان انها میشود. انواع ضایعات غدد بزاقی شامل خشکی دهان و علایم و درمانهای آنها، تومورهای غدد بزاقی، سنگ ها و گرفتگیها و اختلالات عملکرد غدد بزاقی که سبب بوجود آوردن مشکلات و بیماریها و گاه دردها و عفونتهای شدید میشوند در حوزه بیماریهای دهان و دندان است.
وی بیان داشت: همچنین ضایعات و تومورهای مرتبط با دندان و یا غیر مرتبط با دندان که گاهی در معاینات روتین و رادیوگرافیهای معمول کشف میشوند و عدم تشخیص به موقع انها سبب به وجود آمدن مشکلات جبران ناپذیر و حتی از دست دادن قسمتی از استخوان فک و یا بعضا بدتر از ان میشود.
دبیر مشاورعلمی دوازدهمین کنگره علمی سالیانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران افزود: ضایعات پوستی مخاطی مختلف که گاهی اولین ضایعه در حفره دهان دیده میشود و شروع درمان به موقع ان کمک بزرگی به جلوگیری از گسترش آن میکند. انواع ضایعات بافت نرم و مجاورات انها شامل اختلالات مفصل گیجگاهی فکی صورت و دردهای ناحیه دهانی فکی صورتی و حتی سردردهای بسیاری در حیطه کوریکولوم تخصصی بیماریهای دهان و فک و صورت است.
علیرضایی گفت: از طرف دیگر بیماران دچار انواع بیماریهای سیستمیک شامل مبتلایان به دیابت، فشار خون و همه انواع بیماران نیازمند درمان دندانپزشکی که به دلیل مصرف داروها و یا شرایط خاص درمان دندانپزشکی انان مخاطره انگیزاند در حیطه تخصصی این رشته تخصصی است.
وی خاطرنشان کرد: از طرفی بسیاری از بدخیمی های شایع مانند لوسمی و لنفوم میتوانند اولین تظاهراتشان را در دهان نشان دهند و در نتیجه یک دندانپزشک میتواند اولین نفری باشد که به تشخیص و ارجاع برای درمان این بدخیمیها کمک کند، بنابراین اگر یک دندانپزشک اگاه بتواند این تظاهرات را شناسایی کند.متخصص رشته بیماریهای دهان و فک و صورت مجال مناسبی دارد که بتواند همگام با پیشرفت دانش روز از کتابهای رفرنس رشته خود بهره گیرد و بر تمام این شاخه ها مسلط باشد.
دبیر مشاورعلمی دوازدهمین کنگره علمی سالیانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران اضافه کرد: این امر بدون شک نیازمند داشتن عشق به این رشته و گذاشتن زمان در راستای مطالعه و تحقیق و پژوهش زیاد در این رشته است.
علیرضایی تصریح کرد: بدون شک سوار بودن بر علوم کمک درمانی روز مانند استفاده از لیزرهای مختلف در زمینه درمان ضایعات مطرح شده هم میتواند به متخصصین این رشته کمک کند.
وی بیان داشت: کنگرههای معتبر سالیانه دندانپزشکان که در ان تمام تخصصهای دندانپزشکی جهت ارایه دانش روز خود برای تبادل اطلاعات و علم روز خود گرد هم میایند بی شک بهترین فرصت برای همه همکاران عمومی و تخصصی در تمام رشته های تخصصی فراهم میسازد تا گرد هم بیایند و به مبادله علم روز و حتی موضوعات مشترک بین رشته ای بپردازند.
دبیر مشاورعلمی دوازدهمین کنگره علمی سالیانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران حضور تمام همکاران در این کنگره ها بدون شک به ارتقا دانش وحرفه وعلم هنر دندانپزشکی ارزنده و شایان تقدیر است.
گفتنی است؛دوازدهمین کنگره علمی سالیانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران 19 تا 22 دی ماه سال جاری و به مدت 4 روز در مرکز همایش های برج میلاد برگزار میشود.
سرطان گلو تا قبل از رسیدن به مراحل پیشرفته هیچ علامتی را نشان نمی دهد، اما گاهی تشخیص زودهنگام باعث می شود درمان موثرتری اعمال شود. اگر شما متوجه هر کدام از علائم زیر در خود شدید و یا اگر سابقه ی مصرف سیگار و مواد الکلی را دارید، حتما به پزشک مراجعه کنید.
وجود توده در گلو و گردن
اگر متوجه ی وجود توده ای در گردن خود شدید که قبلا آن را نداشتید، آن را نشانی از سرطان گلو بدانید. این بدان معناست که احتمالا تومور از گلو به گردن متاستاز (انتشار سرطان از محل اصلی آن به بخش های دیگر بدن) کرده است.
توده ی سرطانی اغلب در زیر فک احساس می شود، اما ممکن است در بخش های دیگر گردن نیز دیده شود.
تغییر صدا
سرطان هایی که در محل تارهای صوتی شکل می گیرند، اغلب موجب تغییر صدای فرد می شوند. خوشبختانه این علامت باعث تشخیص زودهنگام بیماری می شود. اگر متوجه تغییر صدای خود شدید که پس از حدود دو هفته نیز رفع نشد، حتما به پزشک مراجعه کنید.
شما یا همسرتان دچارHPV هستید
ویروس پاپیلومای انسانی یا HPVویروسی است که بیش تر از همه در طی آمیزش جنسی و از طریق تماس مستقیم پوست افراد انتقال می یابد. اکثر مردان و زنانی که دچار این عفونت هستند از این موضوع بی اطلاع می باشند، زیرا در بدن آنها علائم یا مشکلات بهداشتی ایجاد نمی شود. اما در برخی از موارد، انواع خاصی از HPV می توانند در قسمت های مختلف بدن باعث ایجاد زگیل و یا زگیل تناسلی شوند.
در موارد دیگر، انواع خاصی از HPV می توانند ضایعات پیش سرطانی (یعنی نواحی دارای بافت های غیرطبیعی) یا سرطان ایجاد نمایند. این ویروس احتمال ابتلای زنان به سرطان دهانه ی رحم را تا حد زیادی افزایش می دهد و در مردان بیش از زنان موجب بروز سرطان گلو می شود که برخی موارد به علت رابطه ی جنسی دهانی است.
درد در هنگام جویدن غذا، بلع مشکل غذا، خشونت صدا و زخم گلو که بهبود نمی یابد از علائم سرطان گلو هستند.
احساس وجود چیزی در گلو
اگر همیشه احساس می کنید چیزی مانند یک جسم خارجی در گلوی شما گیر کرده است، می تواند به معنی وجود یک تومور باشد که مانند یک مانع در راه گلو قرار گرفته است. بنابراین بلع دشوار غذا نیز می تواند از دیگر علائم سرطان گلو باشد.
سرفه های خونی
بسیاری از بیماری های دیگر نیز می توانند موجب بروز سرفه های خونی شوند مانند برونشیت و ذات الریه. در سرطان گلو نیز سرفه های خونی همراه با خون روشن وجود دارد و ممکن است در بزاق حباب مشاهده شود.
گلودرد مداوم
اگر دچار گلودرد مداوم و خارش دار هستید، باید آن را نشانه احتمالی سرطان گلو در نظر بگیرید. تومورهایی که در این منطقه و اغلب زیر تارهای صوتی تشکیل می شوند، موجب بروز این علامت خواهند شد.
منبع: تبیان
سلامت نیوز: یک متخصص گوش، حلق و بینی استفاده نادرست از مواد دخانی را یکی از علتهای بروز سرطانهای حنجره، بینی و سر و گردن دانست و گفت: خارج کردن دود قلیان از بینی احتمال بروز این سرطانها را تا 100 برابر افزایش میدهد.
دکتر بابک ساعدی در گفتوگو با آنا درباره تاثیر استفاده از مواد دخانی در بروز سرطانهای حنجره، بینی و سر و گردن گفت: دود سیگار و تمامی مواد دخانی حاوی مقدار زیادی مواد سمی است به گونهای که این سموم میتواند اعتیاد به نیکوتین را در افراد ایجاد کند. نتایج مطالعات نشان میدهد مضرات استفاده از قلیان بسیار بیشتر از سیگار است و استفاده از این دسته از مواد دخانی میتواند میزان آسیبپذیری بدن را تا چندین برابر افزایش دهد.
این متخصص گوش، حلق و بینی افزود: بدن به طور طبیعی در برابر مواد دخانی مقاومت از خود نشان میدهد اما اگر میزان مصرف و قرار گرفتن در معرض آن افزایش پیدا کند، میزان مقاومت بدن کاسته میشود بدین صورت که عنوان میشود محافظت بدن افرادی که به صورت حرفهای از انواع مواد دخانی از قبیل سیگار، قلیان و ... استفاده میکنند بسیار کمتر از افرادی است که به صورت عادی مواد دخانی را استفاده میکنند. بنابراین احتمال بروز سرطانهای حنجره، بینی و سر و گردن در افراد حرفهای بسیار بیشتر از افراد مصرف کننده عادی است.
وی درباره روش استفاده از مواد دخانی و تاثیر آن در بروز سرطانها گفت: متاسفانه امروز شاهد روشهای بسیار نادرست استفاده از مواد دخانی هستیم بدین صورت که جوانان و نوجوانان دود مواد دخانی از جمله قلیان را به درون حلق و ریه خود فرو میبرند و مجدد آن را از طریق بینی خارج میکنند که این مساله منجر به بروز انواع سرطانها و سکتهها میشود.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه تصریح کرد: به کارگیری اینگونه روشها موجب افزایش مضرات دود مواد دخانی و سموم آن میشود به گونهای که علاوه بر سرطان ریه که شایعترین سرطان در بین استفاده کننده از مواد دخانی است ما شاهد افزایش بروز سرطان حنجره، بینی و سر و گردن در بین این افراد هستیم.
حنجره سه بخش مهم دارد:
حنجره نقش مهمی در تنفس، فرو دادن غذا، و حرف زدن دارد. حنجره مانند یک سوپاپ بر روی نای عمل میکند. این سوپاپ باز و بسته میشود تا اجازه تنفس، بلع غذا و حرف زدن را به فرد بدهد: